Ой, все. Опитування показало, що жінки не хочуть ходити на побачення з "бороданями"

Ой, все. Опитування показало, що жінки не хочуть ходити на побачення з "бороданями"
Борода вже не в моді
Нове опитування показало, що жінки розцінюють чоловіків з бородою, як менш привабливих.
Не так давно хіпстерська борода перебувала на піку популярності, пише Women's Health. Однак у світлі нового опитування на тему чоловічої привабливості, проведеного британським порталом Bathroom Takeaway, несподівано з'ясувалося, що борода вже не в моді.
Зокрема, 43 відсотки жінок з двох тисяч учасниць опитування відзначили, що відмовляться від побачення з бородатим чоловіком. Крім того, 60 відсотків жінок зізналися, що відсутність рослинності на чоловічому обличчі - скоріше, плюс, ніж мінус.
Дані про те, що бородаті чоловіки привертають жінок менше, ніж чоловіки без рослинності на обличчі, підтверджує і соціальний експеримент, проведений напередодні користувачем Tinder.
29-річний житель Лондона Бен Саузерст вирішив з'ясувати, як борода і вуса впливають на популярність чоловіка серед жінок на сайтах знайомств. Він заводив віртуальні знайомства з жінками під різними акаунтами, додаючи власні фото з бородою, вусами і гладко поголеною шкірою. В результаті він з'ясував, що найбільш часто жінки писали йому на аккаунт, в якому була його фотографія з гладко поголеною шкірою, і значно рідше - на той акаунт, де на основному фото Бен був зображений з бородою.

Related

Цікаво 4384843660347077308

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item