Вчені знайшли ідеальне жіноче тіло (фото)

Вчені знайшли ідеальне жіноче тіло

Вчені з Університету Техасу назвали володарку ідеальної фігури. Почесний титул отримала британська актриса і фотомодель Келлі Брук.

Автори дослідження витратили два роки на пошуки ідеального жіночого тіла. Вони перевірили кілька параметрів, в тому числі зростання, вага, довжину волосся і форму особи. Виходячи з результатів, саме Брук, на їхню думку, є найбільш близькою до ідеалу. "Обозреватель" пропонує підбірку фотографій власниці красивою фігури.

38-річну актрису і модель Келлі Брук працівники Університету Техасу раніше назвали еталоном фізичної краси. При цьому дослідниками враховувалися не тільки тілесні пропорції. Одним з найважливіших факторів, що впливають на результат, стала привабливість жіночої фігури в очах чоловіків.

Виявлена ​​вченими закономірність підтвердила думку, що сучасні стандарти жіночої краси змінилися. Худорлявість, яку так цінували 15-20 років тому, відійшла на другий план. В наші дні красивими і спокусливими вважаються набагато більш пишні жіночі форми.
"Фігура, яку більшість жінок раніше вважали б "занадто повною", приваблює чоловіків більше інших", - саме такий висновок в результаті було зроблено фахівцями з Університету Техасу.

За словами співавтора дослідження Говарда Мітенса, Келлі по-справжньому природна - вона не робила ніяких пластичних операцій і не проходила якихось ще трансформацій. Її тіло виглядає цілком здоровим. У сукупності з гармонійними рисами обличчя це справляє справжній вау-ефект.

При цьому сама Брук неодноразово зізнавалася, що в юності вона постійно піддавалася глузуванням, так як вважалася товстою



Related

Цікаво 7192706991052509587

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item