Радник Путіна запросив Суркіса, Медведчука, Рабіновича і Шуфрича відвідати гру Уругвай – Росія

Радник Путіна запросив Суркіса, Медведчука, Рабіновича і Шуфрича відвідати гру Уругвай – Росія

Григорій Суркіс, Віктор Медведчук, Вадим Рабінович і Нестор Шуфрич відвідають матч збірної Росії на Кубку світу 2018 року з футболу.
Про це у Facebook повідомила журналістка та блогер Альона Яхно.
"25 червня відбудеться гра Уругвай – Росія, а 24 червня з України, а саме з аеропорту "Жуляни" чартерним літаком (бортовий номер P4-GE, тип літака – Фалькон 900) у Росію вилетять Віктор Медведчук, Вадим Рабінович, Григорій Суркіс і Нестор Шуфрич", – розповіла вона.
"Моє джерело запевняє, що ці люди відвідають гру на запрошення радника та помічника президента РФ Суркова", – додала журналістка. Однак Яхно зауважила, що доказів у неї немає, але це "виглядає дуже правдиво".
"Те, що летять Суркіс і Медведчук, – це очікувано, тут у мене навіть сумнівів немає. А ось те, що летять два народних депутати (Шуфрич і Рабінович), – це взагалі на голову не налазить. Це, звичайно, не державна зрада, але, як на мене, десь дуже близько", – підсумувала вона.
Екс-футболіст збірної України Андрій Воронін уже їздив до Москви на матч збірної Росії на КС. Зауважимо, що на Кубку світу в РФ була зафіксована і перша смерть, від передозування наркотиками.

Related

Суспільство 8091345201331715223

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item