СБУ затримала на хабарі двох полковників ДСНС

Оперативники затримали полковників на робочих місцях

Чиновники підробили документи про фіктивну утилізацію автомобіля ЗІЛ і вимагали гроші в керівника, на балансі якого знаходиться техніка.


Співробітники Служби безпеки України затримали на хабарі двох посадовців столичного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій. Про це повідомляє прес-служба СБУ в понеділок, 4 червня.
"Співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ спільно з Генеральною прокуратурою України викрили на хабарі керівника двох управлінь ДСНС у місті Києві", - йдеться в повідомленні.
 
Правоохоронці встановили, що два полковники служби цивільного захисту порушили встановлений порядок реалізації списаного транспорту і підробили документи про фіктивну утилізацію автомобіля ЗІЛ.
 
Зазначається, що авто чиновники планували незаконно продати за ціною металобрухту третій особі. При цьому різницю між сумою такого продажу і ринковою вартістю автотранспорту в розмірі 125 тисяч гривень зловмисники вимагали через керівника одного з районних підрозділів ДСНС Києва, на балансі якого знаходиться техніка.
 
Оперативники спецслужби затримали полковників на робочих місцях під час отримання всієї суми хабара. Затриманим повідомили про підозру в учиненні злочину, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.
 
Порушено кримінальну справу за статтею про одержання хабара (ч.3 ст.368 КК України).
 
Раніше на хабарі в 350 тисяч гривень затримали одного з керівників вокзалу Харків-Пасажирський. Він вимагав відкат за оплату за договором з підрядником.

Related

Гаряча новина 5742348770532049580

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item