За кордоном проти Порошенка завели справу - ЗМІ

За кордоном проти Порошенка завели справу - ЗМІ
Порошенка підозрюють у відмиванні грошей

На Британських Віргінських островах правоохоронні органи ведуть розслідування про можливе відмивання коштів президентом України Петром Порошенком і мером Одеси Геннадієм Трухановим.

Про це в четвер, 21 червня, повідомляє Громадське з посиланням на автора розслідування Panama Papers журналістку Анну Бабинець.

"Агентство фінансових розслідувань Британських Віргінських островів порушило справу стосовно компанії Порошенка і також стосовно компанії, пов'язаної з Трухановим. Вони почали своє розслідування. З формулювання, яке ми побачили в листуванні, йшлося про підозру у відмиванні грошей. Цікаво, що ведеться розслідування щодо компаній, пов'язаних з українським публічними діячами за кордоном, а в нашій країні воно не ведеться", - сказала журналістка.

За словами Анни Бабинець, вона направила запит до Адміністрації президента щодо розслідування проти Порошенка. Однак прийшла відповідь, що про відкриття справи в АП нічого не знають.

Бабинець додала, що очікує відповіді на запит від Агентства фінансових розслідувань Британських Віргінських островів.

Раніше ЗМІ повідомляли, що Порошенко не передав свої активи кондитерської корпорації Roshen в траст, а створив три офшорні компанії для реструктуризації.
У відповідь на це Фіскальна служба обіцяла зайнятися офшорами Порошенка.

Related

Політика 5217806259370925868

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item