Путін заявив про тяжкі наслідки для України

Путін заявив про тяжкі наслідки для України
Президент Росії Володимир Путін

Президента РФ попросили прокоментувати очікування ДНР провокацій на Донбасі під час чемпіонату світу з футболу.

 
Російський президент Володимир Путін заявив, що Росія продовжуватиме допомагати самопроголошеним республікам на Донбасі.
 
Під час прямої лінії "радник глави" ДНР, письменник Захар Прилепин сказав Путіну, що в Донецьку очікують провокацій з боку України під час проведення чемпіонату світу з футболу в Росії, і попросив прокоментувати.
 
"Сподіваюся, що до цього не дійде. Але якщо таке трапиться, то потягне важкі наслідки для української державності в цілому", - відповів Путін.
 
Він сказав, що російська влада бачить, що відбувається в ЛДНР, і запевнив, що допомагатиме їм й надалі. Путін вважає, що, власне, Україна не докладає достатніх зусиль, щоб вирішити проблему жителів Донбасу.
 
"Ну як можна вважати їх своїми і організовувати блокаду? Обстрілювати їх? Мені іноді здається, що Україна, вступаючи в новий політичний цикл... Ситуація у зв'язку саме з цим посилюється. Українська влада не в змозі вирішити проблеми ЛНР і ДНР, у тому числі тому, що їй непотрібні виборці з цих територій", - говорить він.
 
Путін закликав українську владу йти по шляху мінських угод і заявив, що Росія зробить усе, щоб ситуація на Донбасі була вирішена в рамках мінських угод.
Зазначимо, що Україна закликає західні країни бойкотувати ЧС-2018, який пройде в Росії.
 
Комітет Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики 6 червня підтримав проект постанови про заборону трансляції українськими телеканалами чемпіонату світу з футболу в Росії.

Related

Події у світі 8798622905350984713

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item