Сили ООС відбили атаку під Авдіївкою

Сили ООС відбили атаку під Авдіївкою
З початку доби втрат серед українських військових немає

Під прикриттям вогню гранатометів і великокаліберних кулеметів диверсійні групи намагалися обійти з флангів позиції захисників Авдіївки.

Підрозділи сепаратистів 15 раз порушували режим припинення вогню з початку доби п'ятниці, 15 червня. Сім обстрілів були здійснені зі зброї, забороненої мінськими домовленостями.
Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"Тричі відкривався вогонь по Водяному з 120-мм мінометів, стільки ж обстрілів було здійснено по захисниках Богданівки з використанням мінометів різного калібру. Об'єднані сили відкривали зосереджений вогонь у відповідь з дозволеного озброєння і успішно придушували вогневі точки супротивника", - йдеться в повідомленні.

Також під прикриттям вогню гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї диверсійні групи сепаратистів намагалися обійти з флангів позиції захисників Авдіївки. У штабі зазначили, що вчасно відкритий вогонь у відповідь змусив противника відмовитися від своїх намірів і відступити.

Також протягом доби відмічалися активні дії ворога на маріупольському напрямі.
"По захисниках Лебединського противник відкривав вогонь з 122-мм артилерії і 120-мм мінометів. Також по Талаківці і Водяному окупант вів обстріл з важкого озброєння. Більшість обстрілів відкривалося із Саханки і сусідніх населених пунктів, які знаходяться під тимчасовим контролем ворога", - йдеться в зведенні.

У штабі наголосили, що під час бойових дій з початку доби втрат серед українських військових немає, а втрати противника уточнюються.

Нагадаємо, за добу 14 червня на Донбасі зафіксували 33 обстріли з боку сепаратистів. Тоді двоє українських військових загинули, ще шість отримали поранення і були госпіталізовані.

Related

Події в Україні 6499265905109871845

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item