ЗМІ: Асад зустрінеться з Кім Чен Ином

ЗМІ: Асад зустрінеться з Кім Чен Ином
Асад заявив, що підтримує політику КНДР
Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин планує зустрітися з президентом Сирії Башаром Асадом. Про це повідомляє CNN з посиланням на північнокорейське державне інформаційне агентство KCNA.
Повідомляється, що Асад відвідає Північну Корею. У повідомленні не вказується дата проведення зустрічі, і сирійські державні ЗМІ також досі не повідомили про запланований візит.
Якщо зустріч відбудеться у Пхеньяні, це буде перший раз, коли світовий лідер відвідає Кім Чен Ина у столиці.
В очікуванні зустрічі з лідером Північної Кореї Асад прийняв вірчі грамоти від посла країни в середу, відзначає агентство.
У повідомленні зазначено, що Асад заявив, що "вітає чудові події на Корейському півострові, викликані видатним мудрим керівництвом Кім Чен Ина", а також висловив упевненість, що "він досягне остаточної перемоги у возз'єднанні Кореї".
Також у повідомленні йдеться про тісні зв'язки між двома країнами і наводиться цитата Асада, що Сирія "повністю підтримає політику" північнокорейського керівництва.
Раніше лідер КНДР зустрівся з президентом Південної Кореї Мун Чже Іном у демілітаризованій зоні, яка розділяє дві країни, а минулого тижня - з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим у Пхеньяні.
Президент США Дональд Трамп також заявив про зустріч з Кім Чен Ином 12 червня. 

Related

Події у світі 2768789095772578378

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item