Як змусити Путіна залишити Україну - політолог

Як змусити Путіна залишити Україну - політолог

Заморожування коштів російської верхівки може змусити Володимира Путіна відмовитися від агресії в Україні.
Так вважає політолог і публіцист Андрій Піонтковський, передає "Апостроф".
"Є прямий шлях, як примусити Путіна без всякого Китаю. Це один трильйон доларів російської верхівки в Америці і один трильйон доларів російської верхівки в Великобританії. Ці гроші треба заморожувати, тоді це буде саме прямий вплив", - сказав він.
Піонтковський також зауважив, що президенту США Дональду Трампу не вдасться повернути Путіна назад до "Великої вісімки", тому що проти виступають більшість учасників G7.
"Так, в Італії прийшли до влади практично напівфашистські сили, які можуть підтримати цю ідею. Але, по-перше, більшість "Сімки" буде категорично проти, а по-друге, це ж Трамп намагається, а не американський політичний істеблішмент. Проти цього будуть його держсекретар, міністр оборони і хто завгодно. Менше уваги потрібно звертати на Трампа", - заявив політолог.
Президент Росії Володимир Путін не готовий провести великомасштабне військове вторгнення в Україну, оскільки за ним послідує посилення санкцій проти РФ. Крім того, у конфлікту на Донбасі є певна динаміка, яку можна відстежити незалежно від політичних рішень.

Related

Суспільство 2988092168209050708

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item