У Донецьку область прибула гумдопомога з Білорусі

У Донецьку область прибула гумдопомога з Білорусі
До Сєвєродонецька і Краматорськ доставлені комплекти шкільних меблів і холодильники

Перелік товарів гуманітарної допомоги був погоджений з українською стороною і включає в себе товари першої необхідності.

Гуманітарну допомогу з Білорусі доставили в Краматорськ і Сєвєродонецьк Донецької області, де зараз триває її розвантаження. Про це інформує БЕЛТА з посиланням на МНС країни в середу, 14 червня.

За даними агентства, в Краматорську представників МНС Білорусі зустрів виконуючий обов'язки глави військово-цивільної облдержадміністрації Донецької області Ігор Стокоз. "Як зазначив Ігор Стокоз, це перший подібний іноземний гуманітарний вантаж, який коли-небудь отримувала область", - зазначає ЗМІ.
Перелік товарів гуманітарної допомоги був погоджений з українською стороною і включає в себе товари першої необхідності, продукти харчування, комплекти меблів, холодильники.
"До Сєвєродонецька і Краматорськ доставлені комплекти шкільних меблів і холодильники, а продукти харчування раніше були передані Міжнародному Комітету Червоного Хреста", - додали в агентстві.

Раніше повідомлялося, що Білорусь спрямує гуманітарну допомогу на більш ніж 160,5 тис. білоруських рублів (понад 80 тисяч доларів).

Related

Події в Україні 6131338954363994567

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item