Справу хакера Капканова розглядатиме суд присяжних

Справу хакера Капканова розглядатиме суд присяжних

Полтавець Геннадій Капканов, якого розшукували 8 років в 30 країнах світу, попросив розглядати його справу судом присяжних. Колегія суддів задовольнила подане клопотання.
"Кримінальне провадження в суді першої інстанції щодо злочинів, за вчинення яких передбачено довічне позбавлення волі, за клопотанням обвинуваченого здійснюється судом присяжних у складі двох суддів та трьох присяжних", - йдеться в повідомленні Громадського ТВ в Полтаві.
Геннадій Капканов залишиться під вартою до 24 серпня.
Полтавець, розшукуваний у 30 країнах світу за підозрою в інтернет-шахрайствах, під час першого затримання 30 листопада 2016 року чинив опір і стріляв у поліцейських із мисливського карабіна. Капканову загрожує позбавлення волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.
Суддя Октябрського райсуду Полтави Лариса Кулешова отримала від міської влади 1-кімнатну квартиру в новобудові по вулиці Боровиковського в мікрорайоні Огнівка. Всесвітню славу суддя отримала, коли випустила кіберзлочинця Геннадія Капканова, якого 4 роки шукав Інтерпол і ФБР.

Related

Події в Україні 618920238472920336

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item