Атошники вимагають від керівника "Суспільного" Аласанії вибачень

Атошники вимагають від керівника "Суспільного" Аласанії вибачень

Учасники АТО, які вчора пікетували приміщення "Суспільного" і вимагали зупинити трансляцію футболу з Росії, вимагають вибачень від керівника каналу за образи у свій бік. 
Про це написав співорганізатор акції Роман Семчишин, голова Спілки учасників війни з російським окупантом "Форпост".
За словами Семшишина, АТОшників образили висловлювання Аласанії у Фейсбуці про "купку людей в камуфляжі".
"Ми не для того воювали на сході і захищали нашу країну, щоб російські прихвостні типу Аласанії називали нас перевдягнутими АТОшниками. Ми вимагаємо вибачення від керівника Суспільного за свої слова.", - написав Семчишин.
Він нагадав, що учора з побратимами пікетували приміщення НТКУ.
"Учора ми із побратимами вийшли на пікет під стіни Суспільного, з чиєї подачі Інтер та НТН отримали можливість транслювати Чемпіонат світу із футболу з Росії. Ми вимагали від керівника каналу Зураба Аласанії вийти до людей, поспілкуватись, пояснити – чи не печуть йому криваві гроші, які він отримав від продажу прав на трансляцію? За які заслуги він виписав собі та своїм заступникам премії?", - написав активіст.
Він зазначив, що поспілкуватись із Аласанією активістам вчора не вдалось.
"Але Зураб не вийшов – вирішив поливати нас брудом через Фейсбук, назвавши нас "купкою людей, одягнених у камуфляж". Вийти та перевірити – забракло духу", - зазначив Семчишин.
АТОшник додав, що він чекає публічних вибачень від керівника Суспільного.
"Мій Батальйон втратив просто страшну кількість загиблими на Донбасі, там закінчили своє земне життя десятки моїх Побратимів. І в цей же час керівник Суспільного тупо заробляє гроші на трансляції з Росії, дозволяє прославляти Путіна з екранів телевізорів. Не за таких "аласаній" ми воювали! Чекаємо на вибачення, Аласанія. Пробачати поливання брудом – не будемо!", – підсумував активіст.
Нагадаємо, учора учасники АТО засипали вхід до Суспільного "кривавими грошима", вимагаючи від Зураба Аласанії скасувати трансляцію футболу із Росії. НТКУ продало права на трансляцію двом каналам – Інтеру та НТН.

Related

Події в Україні 2491761628440220175

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item