Український літак прогнав російський ракетний корабель

Український літак прогнав російський ракетний корабель

У Чорному морі літак Ан-26 перехопив російський ракетний корабель, який почав тікати у відкрите море.
"Росія охороняє захоплені "вишки Бойка" малими ракетними кораблями цілодобово. Українські військово-морські сили виявили російський малий ракетний корабель, що прямував до державного кордону. Перехоплення сталося поблизу острова Зміїний. Зрозумівши, що його виявили, противник почав тікати у відкрите море. Український патрульний літак проконтролював втечу росіянина, зробивши кілька проходів поблизу корабля на малій висоті, а потім повернувся на базу в Кульбакіно", - повідомляє "Думская".
Росія перекинула малі ракетні кораблі Каспійської флотилії. Підсилює флотилію Азовського і Чорного морів. Постійно зупиняє українські торгові кораблі і затримує рейси.
Наразі немає доказів, що співголова фракції "Опозиційний блок" Юрій Бойко причетний до махінацій з буровими установками. "Наразі ми не маємо прямих доказів його участі. Крім одного важливого елемента, коли він підписував зміни фінансового плану, під яким стояли підписи усіх необхідних виконавців. На цей момент немає прямих доказів того, що він був обізнаний у злочинній схемі", - заявив Юрій Луценко, керівник ГПУ.

Related

Події в Україні 5551181495668443854

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item