Названо дату та місце зустрічі Путіна із Трампом

Названо дату та місце зустрічі Путіна із Трампом
Дональд Трамп і Володимир Путін
Зустріч президентів РФ і США Володимира Путіна і Дональда Трампа відбудеться у столиці Фінляндії Гельсінкі 16 липня, повідомила прес-служба Кремля.
Про це повідомили у Білому домі та Кремлі.
"Лідери двох країн обговорять відносини між США та Росією і низку питань національної безпеки", - сказано в повідомленні Білого Дому.
У прес-службі Кремля не назвали тем, які будуть обговорюватися на зустрічі.
Напередодні в Росію для підготовки зустрічі двох лідерів приїжджав радник президента США з національної безпеки Джон Болтон. Він провів зустрічі з Путіним, главою МЗС РФ Сергієм Лавровим і представниками Ради безпеки РФ.
Болтон зазначав, що лідери Трамп і Путін можуть "знайти області для конструктивної співпраці" і "сам факт їх зустрічі вже є дуже важливим". При цьому він не очікує конкретних домовленостей від саміту РФ-США. Сам Трамп повідомив, що планує обговорити ситуацію в Сирії та Україні.
Раніше ЗМІ називали Відень і Гельсінкі як можливі міста для проведення саміту.
Перша особиста зустріч Трампа і Путіна відбулася 7 липня 2017 року на полях саміту G20 в Німеччині. Тоді лідери домовилися про створення дипломатичного каналу по Україні, про встановлення з 9 липня перемир'я на південному заході Сирії, про створення двосторонньої робочої групи з кібербезпеки та про призначення нових послів США в Росії і Росії в США.

Related

Події у світі 7890342976894166157

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item