Суд взяв під варту двох нападників на ромів під Львовом

Суд взяв під варту двох нападників на ромів під Львовом
Суд заарештував двох підозрюваних у нападі на табір ромів

Суд постановив взяти під варту двох учасників нападу на ромський табір під Львовом. Щодо інших учасників нападу справи розглядатимуть 26 червня.

Пустомитівський районний суд у понеділок, 25 червня, обрав для двох підлітків, підозрюваних у нападі на ромський табір біля Львова, запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.
"Двом неповнолітнім обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою", - йдеться в повідомленні. 
Судові засідання щодо інших шести підозрюваних відбудуться у вівторок, 26 червня. 
Нагадаємо, увечері 23 червня група невідомих із ланцюгами, трубами і ножами напала на ромський табір на околиці Львова. Внаслідок нападу було вбито 24-річного жителя табору, чотири людини отримали поранення. 
Поліція затримала сімох неповнолітніх і 20-річного юнака, якого в поліції вважають організатором нападу. Всім затриманим оголосили про підозру у вчиненні хуліганських дій. Поліція перевіряє на причетність до скоєння цього злочину ще шістьох осіб.
За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за статтями КК України про умисне вбивство, розпалювання національної ворожнечі і втягування неповнолітніх у злочинну діяльність.

Related

Суспільство 3852473643957458210

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item