Вбивство Бузини: Націоналісти пікетують біля ГПУ

Вбивство Бузини: Націоналісти пікетують біля ГПУ
Націоналісти перекрили дорогу кортежу Луценка

Учасники пікету заявили, що домоглися перенесення засідання суду у справі про вбивство журналіста на 9 серпня.

Вранці в п'ятницю, 15 червня, націоналісти з організації Карпатська Січ і Правий сектор перекрили Житомирську трасу на в'їзді до Києва. Як повідомляється на сторінці організації Карпатська Січ у Facebook, вони намагалися перешкодити проїхати генпрокурору Юрію Луценку.

Таким чином націоналісти виступають на підтримку своїх соратників - Андрія Медведька і Дениса Поліщука, які звинувачуються у вбивстві журналіста Олеся Бузини.
"Це була реакція націоналістів на дії прокуратури в справі Бузини. Коли мотивом злочину називається участь в добровільному русі і націоналізм - добровольці і націоналісти повстають. Тому що розуміють, що сьогодні прийшли за нами, а завтра за ними", - написав у Facebook Медведько.

Після цього націоналісти влаштували пікет біля будівлі Генпрокуратури.
"Генпрокурор прийме заяву адвокатів у справі Бузини їхнього неупередженого її розгляду", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що чергове засідання суду у справі про вбивство Бузини, яке повинно було відбутися сьогодні, перенесено на 9 серпня.
Раніше повідомлялося, що справу про вбивство Бузини розгляне суд присяжних. Вердикт виноситиме "змішана" колегія - двоє професійних суддів і троє присяжних.Нагадаємо, Олесь Бузина був убитий 16 квітня 2015 року поблизу свого будинку в Києві.

Related

Події в Україні 3703721581210387765

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item