Мураєв попросив Гриценка про допомогу

Мураєв попросив Гриценка про допомогу
Народний депутат України Євген Мураєв звернувся за допомогою до активіста автомайдану Олексія Гриценка. 
Про це Гриценко повідомив на своїй сторінці в Facebook. За його словами, Мураєв вибачається за свої оцінки і висловлювання на адресу Сенцова, обіцяє вивчити українську мову, перестати літати в Москву і повернутися до дружини і дітей, якщо керований ним канал NewsOne не втратить ліцензію та ГО "Автомайдан" об'єднає зусилля з партією "За життя".
За словами Гриценка, про це Мураєв повідомив йому по телефону.
"Мураєв загрався і своїми діями і заявами відкрито бере участь в інформаційних спецопераціях Росії в Україні. Він провокує владу і патріотів на радикальні дії, прикриваючись співробітниками каналу і свободою слова. Реагувати жорстко на його провокації означає створювати інформаційні приводи для російської пропаганди. Тому ми вибрали інший шлях, провокувати його. Він був для нас нецікавий, поки це не торкнулося болючого питання Олега Сенцова. Він (Мураєв - ред.) - злочинець, у воєнний час порушив закон і прини ає участь в інформаційній війні на боці ворога. Його дії точно не ведуть до припинення протистояння, про яке він так багато говорить. Його дії - це огидна пропаганда і спроба хайпонуть на темі. Дуже чекаю оцінку його дій з боку правоохоронних органів і контррозвідки. Саме час показати, як ви в тилу боретеся з зовнішнім ворогом ", - прокоментував свій жарт Олексій Гриценко.
Нагадаємо, раніше позафракційний депутат Верховної Ради Євген Мураєв в ефірі телеканалу "112 Україна" повторив версію російського слідства, що голодуючий в колонії український кінорежисер Олег Сенцов є терористом.
"Сенцова можна по-різному сприймати. З точки зору того, що людина готувала підпали і вибухи, для частини населення він є терористом. Для націоналістичної частини він, напевно, є героєм. Час розставить на свої місця, хто правий, а хто неправий ", - сказав Мураєв. На його думку, "Сенцова здали навмисне".
Олексій Гриценко - син екс-міністра оборони Анатолія Гриценка, один з лідерів громадської організації "Автомайдан". Олексій одним з перих відправився на фронт добровольцем, після повернення з АТО займається активною громадською діяльністю.

Related

Політика 6129503239711880132

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item