США підтвердили Південній Кореї і Японії свої зобов'язання

США підтвердили Південній Кореї і Японії свої зобов'язання
Пентагон підтвердив союзницькі зобов'язання США

Глава Пентагону підтвердив "непорушний союз" між країнами в сфері оборони і тісну співпрацю.

Міністр оборони США Джеймс Меттіс обговорив по телефону зі своїми колегами з Японії і Південної Кореї підсумки саміту в Сінгапурі і ситуацію в регіоні. Про це повідомила прес-секретар відомства Дана Уайт, передає Интерфакс.
"США знову підтвердили свої непорушні оборонні зобов'язання щодо Японії і свою прихильність підтримувати свої сили в регіоні в стані готовності", - йдеться в повідомленні за підсумками розмови з японським міністром оборони Іцунорі Онодерою.

У розмові з міністром оборони Південної Кореї Сон Ен Му обговорювалися питання спільних військових навчань.

"Міністр Меттіс і міністр Сон обговорили взаємну підтримку триваючим дипломатичним зусиллям, включаючи те, як ми працюємо разом, щоб виконати вказівку президента щодо спільних військових навчань США і Південної Кореї", - зазначила Уайт.

Глава Пентагону також підтвердив непорушність союзу США і Південної Кореї і сторони зобов'язалися продовжувати тісно співпрацювати в інтересах регіонального миру і стабільності.

Нагадаємо, 12 червня в Сінгапурі відбулася історична зустріч лідерів США та Північної Кореї.

За підсумками переговорів Дональд Трамп заявив, що має намір відмовитися від спільних військових маневрів з Сеулом на час доброзичливого діалогу з КНДР.

Related

Події у світі 9007096969052913778

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item