Крим Крим був для України чужим, за нього ніхто не боровся - Москаль зробив гучну заяву

Крим Крим був для України чужим, за нього ніхто не боровся - Москаль зробив гучну заяву

Губернатор Закарпатської області Геннадій Москаль заявив, що Крим був для України чужим і ніхто не обороняв його, коли там з'явилися російські окупанти.
Відповідні слова чиновник сказав під час інтерв'ю виданню "Обозреватель".
"Ще питають, як забрати Крим? А ми що, його обороняли? Ми самі його й здали. Якщо оборонцям Донбасу, які воюють і віддають свої життя, ми ставимо пам'ятники по всій Україні, то в Криму є хоча б один оборонець, достойний пам'ятника? Немає. Всі здалися - СБУ, Міністерство внутрішніх справ, тодішні внутрішні війська, військово-морський флот з кораблями. Ніхто не чинив спротиву. Чи якогось убили "зеленого чоловічка", чи взяли в полон? Чи зірвали з нього маску хоча б – хто ти є, покажи своє обличчя?!" - зауважив Москаль.
За його словами, Крим завжди був для України чужим.
"Він був для України чужим. Крим для України – це була така офшорна зона, де відмивалося все награбоване, крадене. Все в землю перетворювалось, у купку землі. Будувались будинки, палаци, на літо туди приїздили "верхи", - всі, хто мав гроші. Як і проститутки", - заявив Москаль.
Анексований Крим можуть перейменувати на Тавриду. Лист із таким проханням направив до російської влади Іван Шонус - голова національно-культурної автономії греків.

Related

Політика 2787316394701729479

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item