На Донбасі стане тихо: Росія і Україна змогли домовилися про перемир'я

На Донбасі стане тихо: Росія і Україна змогли домовилися про перемир'я

У Мінську Тристороння контактна група з питань врегулювання ситуації на Донбасі за участі бойовиків ЛДНР ухвалили новий режим тиші.
Припинення вогню має відбутися починаючи з 1 липня 2018 року. Про це повідомила у Facebook прес-секретар представника України в ТКГ у Мінську Дарка Оліфер.
"У зв'язку з початком жнив Тристороння контактна група за участі представників ОРДЛО підтверджує повну відданість сторін конфлікту всеохоплюючому, сталому та безстроковому режиму припинення вогню починаючи з 1 липня 2018 року за київським часом", – написала вона.
За її словами, гуманітарна підгрупа далі працює над звільненням утримуваних осіб та чекає на конструктивну реакцію Росії щодо українських пропозицій з цього питання.
"Ми готові до широкого компромісу задля того, аби люди повернулись додому", – додала Дарка Оліфер.
Крім того, зазначається, що військові Збройних Сил України спільно з СММ ОБСЄ допомагатимуть безпечно дістатися місця роботи працівникам, які мешкають на території ОРДЛО.
Упродовж минулої доби, 26 червня, ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишалася контрольованою. Ввечері російські окупаційні війська активізували бойові дії із застосуванням переважно гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. На деяких ділянках ворог вів вогонь із БМП та забороненої Мінськими домовленостями зброї.

Related

Події в Україні 7515095605196291696

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item