У Сумській області халатність лікарів привела до смерті жінки

У Сумській області халатність лікарів привела до смерті жінки

У Сумській області з вини лікаря померла 45-річна жінка.
Трагедія сталася в Роменській центральній районній лікарні, про це в Facebook повідомив прес-секретар Генпрокуратури Андрій Лисенко.
Жінка звернулась до лікарів з проблемами на здоров'я, їй "допомогли" й виписали, згодом жінці стало зле і вона знову була змушена звертатись до медиків.
"У ході слідства встановлено, що 2 січня 2018 року місцева жителька зі скаргами на біль звернулась до медичного закладу. Наступного дня лікарем пацієнтці було проведено хірургічну маніпуляцію. Вже 5 січня жінку виписали. У зв'язку з погіршенням стану здоров'я вона знову звернулась за допомогою до лікарів. Лише наступного дня її госпіталізували та прооперували", - йдеться у повідомленні.
Однак операція жінці не допомогла, стан її здоров'я погіршувався з кожним днем. Пацієнтці зробили ще одну операцію, після чого вона не приходячи до тями померла. У смерті жінки винен лікар.
"Згідно висновку експертів, першочергово пацієнтці встановили неточний діагноз, при цьому були протипоказання для призначення хірургічної маніпуляції. Після цього пацієнтці призначено невідповідну антибіотикотерапію. Смерть жінки настала внаслідок сепсису, інтоксикації, - зазначив Лисенко.
Правоохоронці висунули підозру виконуючій обов'язків завідувача гінекологічного відділення, слідчі також перевіряють ступінь провини інших лікарів.
Тиск на медичних працівників з метою їх примусової участі у політичних подіях є незаконним. МОЗ закликало медиків утриматись від участі у нібито професійних заходах, за якими криється політична складова.

Related

Події в Україні 3190156616412689705

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item