Розведення сил біля Станиці Луганської зірвано

Розведення сил біля Станиці Луганської зірвано
Біля Станиці Луганської знову зірвано розведення сил

ЗСУ готові до відведення своїх сил і засобів на ділянці розведення в районі селища міського типу Станиця Луганська у дзеркальному варіанті.

Сепаратисти на Донбасі вкотре зірвали розведення сил і засобів сторін у районі Станиці Луганської. Про це повідомляє 28 червня прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Facebook із посиланням на українську сторону Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК).

"Так, 27 червня близько 23:00 на ділянці розведення №1 противник застосував стрілецьку зброю по позиціях Збройних сил України. Обстріл військовослужбовців ЗСУ бойовики вели з гори Князь Ігор, яка знаходиться на тимчасово непідконтрольній уряду території України", - сказано в повідомленні.

Українська сторона СЦКК поінформувала про те, що трапилося, Спеціальну моніторингову місію Організації з безпеки і співпраці у Європі. За даними штабу, попередній обстріл позицій ЗСУ в цьому населеному пункті було задокументовано СММ ОБСЄ 21 червня поточного року.

"Українська сторона СЦКК зазначає, що підрозділи Збройних сил України готові до відведення своїх сил і засобів на ділянці розведення в районі селища міського типу Станиця Луганська у дзеркальному варіанті, за умови неухильного виконання вимог рамкового рішення тристоронньої контактної групи з розведення сил і засобів на лінії розмежування", - додали у штабі.

Нагадаємо, минулого разу розведення сил біля Станиці Луганської було зірвано 17 червня.

Related

Події в Україні 7518544975837470709

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item