На меткомбінаті в Кривому Розі працівникові відірвало ногу

На меткомбінаті в Кривому Розі працівникові відірвало ногу
Шматок металу відірвав робітнику АрселорМіттал нижню частину гомілки

На підприємстві АрселорМіттал під час запуску верстата вилетів злиток металу і потрапив у ногу майстру виробництва.

На підприємстві АрселорМіттал Кривий Ріг працівникові відірвало ногу. Інформацію про це підтвердили в адміністрації і в одній з профспілок підприємства, передає Радіо Свобода.
Нещасний випадок стався в цеху блюмінга у четвер, 14 червня. Під час запуску верстата після ремонту вилетів злиток металу і потрапив в ногу майстру виробництва.

Водночас на підприємстві повідомили, що нещасний випадок стався зі змінним майстром блюмінга. Співробітник працював з обладнанням, перебуваючи недалеко від летючих ножиців. Під час розкрою металу цими ножицями частина злитка зірвалася з виробничої лінії і вдарила працівника по правій нозі.

"У результаті сталася ампутація нижньої частини гомілки правої ноги. Колеги працівника оперативно викликали швидку допомогу служби медпунктів підприємства. Після оцінки тяжкості стану пацієнта була викликана міська реанімаційна бригада і вжито всіх заходів для зупинки кровотечі і запобігання розвитку травматичного шоку", - повідомили на підприємстві.

Травмованого працівника доставили в реанімаційне відділення міської лікарні №1, йому провели операцію. Стан працівника оцінюють як стабільно важкий.

Обставини і причини інциденту розслідуються.

Раніше повідомлялося, що на Маріупольському металургійному комбінаті ім. Ілліча (ММК) 11 червня загинув працівник підрядної організації.

Related

Гаряча новина 4231897898565986536

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item