Кравчук запропонував жорсткий сценарій для Донбасу

Кравчук запропонував жорсткий сценарій для Донбасу

Окуповані російськими найманцями території України повертати неефективно.
Якщо Київ спробує зробити з Луганська і Донецька "Київську область", буде важче відновити контроль над територіями. Про це перший президент України Леонід Кравчук заявив в інтерв'ю "Українській правді".
"Якщо ми спробуємо її (окуповану територію. - ред.) повернути і зробити такою, як Київська область, унітарно підпорядкованою - вони не погодяться на це. Буде знову конфлікт і цей конфлікт зупинити складно", - наголосив він.
За його словами, Донецька і Луганська області могли б отримати певну автономію.
"Можливо, але я не знаю точної відповіді. Я кажу, що не може бути такого, як було. Що робити? Треба порадитися, обговорити, може провести референдум... Я наведу цитату Гончара, хоч не повністю її підтримую. В його щоденниках написано: "Щоб Україна розвивалася спокійно і заможно, ми повинні відрізати від неї ракову пухлину - Донбас". До чого я це все говорю? Якщо комусь прийде в голову повернути частини, які вже фактично відділилися, - це буде неефективно. Слід застосувати інші можливості, світовий досвід", - додав Кравчук.
Україна повинна боротися не лише за звільнення територій Донбасу. Крім того, активно використовувати механізми контрпропаганди.

Related

Події в Україні 6892148509781918007

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item