Путін боїться наступу української армії - психолог

Путін боїться наступу української армії - психолог

Президент РФ Володимир Путін каже неправду, коли заявляє, що немає умов, за яких Росія повернула б Крим.
Про це Ggazeta.ua сказала психолог Валентина Домська. Вона переглянула відео з інтерв'ю російського президента Володимира Путіна для австрійського телеканалу ОРФ. Під час бесіди політика 11 разів перебив журналіст Армін Вольф.
"Такої кількості незручних питань Путіну ще не ставив ніхто. Йому довелося буквально благати про можливість відповісти. Він збентежений і безпорадний, наче звір, якого загнали у глухий кут. Позбавлений можливості вести демагогію і маніпулювати співрозмовником. Над ним чи не вперше домінує не президент Північної Кореї чи Штатів, а журналіст, - каже Валентина Домська. - Путін готувався брехати і валяти дурня. Але від нього вимагають чітких відповідей. Провокують на відвертість, до якої той не готовий. Політик розгублений. З ним не погоджуються, йому не вірять, його перебивають, на нього наїжджають. Інтерв'ю швидше нагадувало перевірку на детекторі брехні, а Путін почувається, як на допиті в КГБ.
За півтори години інтерв'ю він активно жестикулює, 6 разів запинається, 8 – повторює одне і те саме слово. Найчастіше – займенник "ми". Політик декілька разів навіть робить спробу привстати, аби домінувати над співрозмовником. З Путіном не так часто говорять настільки зверхньо і нахабно. Армін Вольф прямо вказує йому на брехню, провокує, не дає уникнути відповіді, викриває фальш. Тоді російський президент вдається до аналогій. Але австрієць не дозволяє валяти дурня. Він налаштований рішуче. Позиція одного уїдливого журналіста дала Путіну можливість відчути ненависть усього світу до себе і до Росії. Йому більше не вірять. Його волі не підкоряються. Цей бій він програв".
На запитання, що повинно відбутися, аби Росія повернула Крим Україні, Путін заявляє категорично: "Нема таких умов". І мимоволі тягне себе за краватку, акцентує психолог.
"Цей підсвідомий жест свідчить про брехню. Людина, яка нібито тримає себе за горло, у буквальному сенсі боїться проговоритися. Путін боїться втратити Крим. У якийсь момент йому уривається терпець. Він підвищує голос. Коли і це не допомагає, переходить на німецьку і буквально благає: "Будь ласка, дозвольте мені сказати".
Завдяки манері співрозмовника перед нами постає Путін-людина, а не політик. Він задирає підборіддя – відчуває внутрішню злість і досаду. Наче мала дитина вимагає до себе уваги. Зарозумілість і легка нахабність з боку ведучого його виводить з себе. Так досі ніхто не говорив із царем", - сказала вона.
Це найважче інтерв'ю у кар'єрі Путіна. Такої кількості провокаційних питань і тиску з боку преси він ще не знав, говорить фізіономік Юрій Долгих.
"Він стискує губи, часто зводить скули, на чолі виблискує піт. Час від часу усміхається для самозахисту. У цьому випадку журналіст швидше виконує роль прокурора. Путіну доводиться під тиском відповідати на і без того незручні запитання про анексований Крим і збитий на Донбасі літак. Йому не вірять, з його позицією не погоджуються.
Реабілітуватися після невтішного інтерв'ю Путіну вдається під час телемосту (7 червня Володимир Путін відповідав на запитання росіян під час щорічної "Прямої лінії". – Ggazeta.ua). Тут він почувається царем. Віддає накази, роздає прочухани губернаторам, які не можуть навести лад на місцях. Пробує залякати українського президента Петра Порошенка. А насправді Росія боїться наступу української армії", - сказав він.
Під час "Прямої лінії" президент РФ Володимир Путін пригрозив ескалацією, якщо триватимуть бойові дії на Донбасі під час Кубка світу з футболу.

Related

Суспільство 4193762644522236545

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item