Омелян пообіцяв відібрати ліцензії у недобросовісних туроператорів

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян

Міністерство економічного розвитку і торгівлі перегляне і відмінить ліцензії тих туроператорів, які не виконують свої зобов'язання.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян прокоментував ситуацію з туристичними операторами в Україні, зокрема через затримання вильоту українських туристів з Тунісу. Про це він написав на сторінці в Facebook ввечері 29 червня.
"Сьогодні врегулювали ситуацію з вивезенням наших туристів з Тунісу, яких туди відправила туристична компанія "Oasis Travel", за згодою з авіакомпанією "Bravo", - повідомив міністр.
Омелян додав, що протягом доби всі українські туристи з Тунісу повернуться додому.
"Домовилися з колегами з Міністерства закордонних справ і Міністерства економічного розвитку і торгівлі України провести 3 липня, у вівторок, спільну розширену нараду з туроператорами і авіакомпаніями. Мінекономрозвитку перегляне і відмінить ліцензії тих туроператорів, які не виконують свої зобов'язання", - написав міністр.
За його словами, Державна авіаційна служба України посилить контроль за ліцензіями авіакомпаній, виконанням ними регулярних і чартерних маршрутів, за технічним станом і станом салонів літаків.
"Причому, якщо хтось сподівається, що закриє компанію Оазис-1 і завтра відкриє Оазис-2 - дуже помиляється. Відстежуватимемо реальних власників. Повірте, у держави маса можливостей видавати нову ліцензію роками", - наголосив Омелян.

Раніше повідомлялося, що з аеропорту Монастір в Тунісі вже другу добу не можуть вилетіти до Харкова близько 300 українських туристів.

Related

Суспільство 4721534061727087791

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item