Бабченко: Російський телеканал вже подзвонив моїм дітям та виманював у них адреси

Бабченко: Російський телеканал вже подзвонив моїм дітям та виманював у них адреси
Бабченко розкритикував російський телеканал за неетичний дзвінок його дітям
Журналіст Аркадій Бабченко звернувся до російського Першого каналу з вимогою не тиснути на його дітей.
Невідомий чоловік, який назвався Ніколаєм, зателефонував дітям Бабченка. Батька обурило і сам дзвінок, і манера, з якою говорили з його дітьми.
"Так. Перший канал. Послухайте мене зараз дуже уважно. Якщо ви ще хоч раз зателефонуйте моїм дітям. Якщо ви хоч пальцем влізете в їхнє життя. Якщо ви ще хоч раз спробуєте тероризувати їх, випитати у них їх адреси, телефони, скажете, що їх розшукує брат, приїхати, призначити зустріч…. Я просто от******* вас", - написав він публічне звернення у Facebook, вказавши номери абонентів, які дзвонили його дітям.
Емігрувавший з Росії журналіст Аркадій Бабченко уникнув замаху цього тижня. Спершу з'явилось повідомлення про його вбивство. Згодом Служба безпеки України повідомила, що Бабченко живий, однак замах на нього готувався. Завдяки проведеній спецоперації з інсценуванням вбивства Бабченка, вдалося врятувати його життя та встановити замовників. СБУ назвала такими - російські спецслужби. Був затриманий організатор вбивства Бабченка - Борис Герман, якого завербували спецслужби країни-агресора. 
Згодом стало відомо, що також планувалися вбивства ще 47 відомих людей країни, переважно з числа журналістів, колишніх громадян РФ.

Related

Події в Україні 5834058234729200564

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item