За повідомленнями про "замінування" місць масового скупчення людей в Україні стоїть РФ - поліція

За повідомленнями про "замінування" місць масового скупчення людей в Україні стоїть РФ - поліція
Іноді поліція отримує повідомлення про "замінування" кожні 2-3 години
Неправдиві повідомлення про замінування бізнес-центрів, кінотеатрів, супермаркетів та інших місць масового скупчення людей в різних регіонах країни надходять із території Російської Федерації.
Про це заявив глава Нацполіції Сергій Князєв, передає Інтерфакс.
"Ми розуміємо, звідки йдуть ці повідомлення. Вони йдуть з території Російської Федерації, наша кіберполіція встановила достеменно місця знаходження т.зв. мінерів. Ми відкрили низку кримінальних проваджень, але ефективний результат буде тоді, коли ми зможемо притягнути цих осіб, які перебувають за кордоном, до кримінальної відповідальності", - сказав він.
Князєв зазначив, що псевдомінування мають масовий характер - іноді поліція отримує повідомлення про це кожні 2-3 години.
У свою чергу міністр внутрішніх справ Арсен Аваков зазначив, що, за даними слідства, псевдомінери вибирають об'єкти випадково, єдине, що їх об'єднує - це місця масового скупчення людей.
"Беруть де-небудь в Краснодарі харківський довідник Золоті сторінки, відкривають розділ "бізнес-центри" і беруть перші п'ять - ось і все", - сказав А.Аваков.
Раніше повідомлялося, що в Харкові вшосте за тиждень "замінували" п'ять бізнес-центрів.

Related

Події в Україні 3870722115680116965

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item