У ДТП із журналістами в Рівному загинув оператор

У ДТП із журналістами в Рівному загинув оператор

Автомобіль, у якому перебували журналістка й оператор, виїхав на зустрічну смугу і врізався в автобус.

Увечері 1 червня на вулиці Дубенській у Рівному зіткнулися автомобіль і автобус, у результаті чого загинула людина. Про це повідомляє прес-служба поліції Рівненської області.

З'ясувалося, що 41-річний рівнянин, керуючи автомобілем Renault Megan, здійснив маневр розвороту через подвійну суцільну лінію розмітки, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автобусом Setra сполученням "Київ-Львів".



"У результаті ДТП важкі травми отримав пасажир легковика, 30-річний житель. Незважаючи на прийняті реанімаційні заходи, життя чоловікові врятувати не вдалося, сьогодні близько четвертої години ранку він помер", - йдеться в повідомленні.
Крім того, у результаті ДТП отримав травми водій Renault. Медики діагностували у нього політравму, а у 23-річної пасажирки цього автомобіля - перелом руки і закриту черепно-мозкову травму. Обоє госпіталізовані у травматологічне відділення медзакладу.
"У момент зіткнення в автобусі перебували 42 людини, з яких травмувалася тільки 23-річна пасажирка, її госпіталізували в лікарню із закритою черепно-мозковою травмою, ударами і синцями. Решта пасажирів пересіли в інший автобус і поїхали до пункту призначення", - відзначили в поліції.
За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, почали досудове розслідування за ч.2 ст. 286 КК України. Обидва транспортні засоби поміщені на штрафмайданчик. Тривають слідчі дії.
Як уточнили УНН у поліції, пасажирами Renault були журналістка й оператор.

Related

Гаряча новина 2473656159339874389

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item