СБУ оприлюднила результати поліграфа Савченко

СБУ оприлюднила результати поліграфа Савченко

Результати психологічної експертизи з використанням поліграфа показали, що народний депутат Надія Савченко готувала теракти та захоплення влади.
Про це інформує прес-служба СБУ.
Експертиза підтвердила, що Савченко обговорювала та готувала плани насильницького повалення конституційного ладу, готувала збройне захоплення влади, для чого підшукувала та перевозила зброю. Розроблені плани обговорювала з Володимиром Рубаном, бойовиками Олександром Захарченком та Олександром Тимофєєвим.
"Обговорювала зі спільниками плани вбивства керівників держави, зокрема особисто розподіляла ролі в замахах. Нею був розроблений чіткий план вбивства керівників держави, вона домовлялася зі спільниками, хто і що має робити під час замаху. Свої плани вона доводила до Тимофєєва та Рубана. Поліграф також засвідчив, що Савченко готувалася здійснити теракт в урядовому кварталі та будівлі Верховної Ради", - ідеться в повідомленні.
При цьому експерти не виявили позитивних реакцій на питання сторони захисту. Зокрема: чи бажала Савченко змінити владу в конституційний спосіб, чи вважає вона злочинною діяльність президента, народних депутатів,прем'єр-міністра,секретаря РНБО, членів Кабінету міністрів, керівників політичних партій.

Нардепа Надію Савченко затримали 22 березня за підозрою у підготовці замаху на життя президента, прем'єр-міністра, членів уряду, народних депутатів, повалення конституційного ладу - у змові з ватажками бойовиків ДНР.
За інформацією слідства, вона спільно з керівником центру "Офіцерський корпус" Володимиром Рубаном планували теракти за допомогою зброї, виготовленої в ДНР та завезеної з Росії. Їй загрожує покарання аж до довічного ув'язнення.
15 травня Шевченківський райсуд залишив Савченко під вартою ще на 2 місяці.

Related

Гаряча новина 7623427461865731471

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item