Лінивий штрудель з вишнею та горіхами

Лінивий штрудель з вишнею та горіхами

Обожнюю штрудлі! А з вишнею – взагалі розум від’їсти можна! Цей експрес-рецепт із магазинного листкового тіста є нічим інакшим, як відхиленням від австрійських кулінарних традицій. Але такий варіант також має право на існування й чудово підійде тим, в кого немає часу чи бажання на приготування тонкого витяжного тіста за класичним рецептом.

Інгредієнти:

  • листкове бездріжджове тісто- 500 гр.
  • вишня (можна заморожену) без кісточок – 500 гр.
  • волоські горіхи – 80 гр.
  • панірувальні сухарі – 80 гр.
  • вершкове масло -1 ст.л.
  • цукор – 100 гр.
  • яйце – 1 шт.
  • кукурудзяний крохмаль – 1 ст.л.

Приготування:
Тісто дістати з морозилки і поки ви готуєте інші інгредієнти – воно розморозиться при кімнатній температурі. Робочу поверхню присипаємо борошном і розгортаємо тісто качалкою в дуже тонкий пласт. Масло розтопити, і змастити ним розкачане тісто. Присипати панірувальними сухарями і дрібно рубаними горіхами, відступаючи декілька см від країв тіста. З вишень злити сік, додати ложку кукурудзяного крохмалю (без верху) і перемішати.

Викласти вишню на наше тісто і присипати цукром. Згорнути рулетом, як можна щільніше. Викласти на деко, застелене пергаментом. Наколоти виделкою і змастити збитим яйцем. Випікаємо в розігрітій духовці до 200 градусів 15 хвилин до утворення золотистої скоринки. Вийняти з духовки і присипати цукровою пудрою.


Смачного!

Related

Смачно 3228804137908881329

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item