Посол Швеції висловив невдоволення IKEA Україною

IKEA стурбована незаконним використанням її торгової марки в Україні
Найбільший у світі ритейлер товарів для дому - шведська компанія IKEA - стурбована дотриманням прав інтелектуальної власності в Україні. Зокрема, ритейлер зазначає незаконне використання торговельної марки IKEA.
Про це повідомив посол Швеції в Україні Мартін Хагстром в інтерв'ю виданню Бізнес.
"Я знаю, що для IKEA, як і для інших компаній, залишається дуже важливим питання дотримання прав інтелектуальної власності. В Україні є багато компаній, що працюють під логотипом IKEA, але не мають до неї жодного стосунку. І дуже важливо це питання вирішити", - заявив посол Швеції.
Крім того, він зазначив, що досвід IKEA і H&M буде важливим для багатьох компаній, які ще не вийшли на ринок України.

IKEA заснована в 1943 році в Швеції Інгваром Кампрадом. Перший торговий центр компанія відкрила в 1958 році. До складу ІКЕАвходить виробнича група Swedwood, яка займається виробництвомдерев'яних меблів і комплектуючих і має 35 заводів у 9 країнах.
Компанія володіє 361 магазином в 29 країнах світу. Власниками IKEA Group є INGKA Holding B.V. і підконтрольні йому структури.

Нагадаємо, що в кінці 2017 року IKEA заявила про намір протягом двох років відкрити перший об'єкт в Києві.
Зазначимо, що один з найбільших міжнародних і найбільший в Європі ритейлер H&M заявив про відкриття свого першого магазина в Україні вже в серпні цього року.

Related

Бізнес 5488446831539217556

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item