12 висловлювань жінок, які хочуть чути чоловіки

12 висловлювань жінок, які хочуть чути чоловіки

Жінки люблять вухами. Популярна фраза, яку з легкістю можна віднести і до чоловіків. Адже кому не приємно чути компліменти на свою адресу.
Вашій увазі 12 фраз, які чоловіки хочуть чути від своїх жінок, пише Сегодня.
1. "Я в тебе вірю". Багато чоловіків і без того гордовито і зарозумілі, але іноді їм теж хочеться чути, що хтось, особливо близький, вірить в них. У кожного буває криза самооцінки, а партнер для того і потрібен, щоб підтримувати і вселяти впевненість.
2. "Ти виглядаєш так привабливо". Не тільки жінки намагаються добре виглядати. Більшість чоловіків теж приділяють своїй зовнішності багато уваги. І так само як жінки люблять отримувати компліменти своїй зовнішності, чоловіки теж цього хочуть.
3. "Ти такий сексуальний". Є різниця між тим, щоб виглядати привабливо і сексуально. У другому випадку чоловік розуміє, що він не просто добре виглядає, але ще і збуджує тебе.
4. "Ти не такий як інші". Кожен хоче виділятися з натовпу, особливо для своєї жінки.
5. "Мені подобається, коли ти мене обіймаєш". Може чоловіки не дуже люблять обніматися, але вони люблять відчувати себе захисниками.
7. "Повеселися з друзями". Більшість дівчат ставлять своїм чоловікам почуття провини за те, що вони зустрічаються з друзями. Але якщо ти будеш його заохочувати не забувати друзів, він полюбить тебе ще більше.
8. "Я тобі довіряю". Ніхто не хоче бути у відносинах, де тобі не довіряють. Чоловікові подобається чути, що ти йому довіряєш, що він не повинен перед тобою звітувати.
9. "Можеш мені допомогти?". Чоловікам подобається відчувати себе потрібними і сильними.
10. "Давай спробуємо". Це відображає твою готовність спробувати щось нове, будь це розвага чи експерименти в ліжку.
11. "Я була неправа". Всі бувають іноді вперті і не хочуть визнавати свої помилки. Але саме визнання неправоти допомагає рухатися далі. Звичайно, воно має бути обопільним.
12. "Я хочу...". Чоловіки не вміють читати думки. І вони не люблять губитися в здогадках, та ще отримувати твою злість за те, що не можуть здогадатися. Так що якщо ти чогось хочеш, просто скажи це.
Жінок приваблюють чоловіки, які їх ідеалізують, оберігають і захищають.
Чоловіки-добувачі привертають жіночу увагу, оскільки їх поведінка свідчить про готовність інвестувати в сім'ю, бути захисником, проявляти відданість і турботу.

Related

Цікаво 6763197160109679941

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item