У Києві у військовій частині виявили 176 тонн непридатної тушківки

У Києві у військовій частині виявили 176 тонн непридатної тушківки
Непридатну для вживання тушківку виявили у військовій частині столиці

Результати двох лабораторних досліджень підтвердили, що продукти не відповідали існуючим вимогам.

Комісія Міністерства оборони України виявила у військовій частині в Києві 176 тонн непридатної для вживання тушківки. Про це на брифінгу повідомив заступник очільника Головного управління розвитку і супроводу Збройних сил Вадим Старощук, повідомляється на сайті Міноборони в п'ятницю, 20 липня.

Зазначається, що під час перевірки організації харчування особового складу у військовій частині були виявлені консерви "М'ясо тушковане з яловичини" без документів, що засвідчують безпечність і якість. Виготовлена ​​ця продукція товариством з обмеженою відповідальністю Візит, місто Узин, Київська область.

Старощук уточнив, що договір про закупівлю був укладений з товариством з обмеженою відповідальністю Укрпродакорд.

Результати двох лабораторних досліджень підтвердили, що продукти не відповідали існуючим вимогам.

Після проведення службового розслідування за наказом міністра оборони Степана Полторака відповідальні за інцидент посадові особи військової частини були притягнуті до дисциплінарної відповідальності. Матеріали розслідування були передані до військової прокуратури.

Раніше повідомлялося, що Міноборони притягло до дисциплінарної відповідальності 16 військових чиновників за поставки до військових частин неякісних харчових продуктів.

Нагадаємо, Петро Порошенко показав новий раціон харчування ЗСУ. Повідомлялося, що розроблене за стандартами НАТО нове меню для військових на Донбасі міститиме сім різних комплексних раціонів на всі дні тижня.

Related

Події в Україні 3016563035597194408

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item