У страшній ДТП загинули 2 військових

У страшній ДТП загинули 2 військових

У передмісті Львова сталося страшне зіткнення мікроавтобуса Ford Transit з легковим автомобілем Mazda. В результаті ДТП загинуло двоє осіб, ще троє отримали травми.
Зазначається, що загиблі - військові, які брали участь в боях на Донбасі. Аварія сталася між селами Лапаївка та Оброшино Пустомитівського району. Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у регіоні.
"Зіткнулись мікроавтобус Ford Transit та легковик Mazda. Внаслідок зіткнення четверо осіб, які перебували у легковику, отримали травми, двоє з них – померли на місці події. Також травмований водій мікроавтобуса. Потерпілі госпіталізовані, лікарі уточнюють їх діагнози", - йдеться у повідомленні.
У Міністерстві оборони України підтвердили інформацію про те, що під час ДТП загинули двоє військовослужбовців Самбірського гарнізону (Львівська область), ще двоє військових цього гарнізону отримали травми. Загиблі і травмовані військовослужбовці перебували в легковому автомобілі.
Правоохоронці встановлюють обставини події, також вирішується питання про відкриття кримінального провадження.
У Броварському районі Київської області приватний політ на літаку ZLIN-142 закінчився аварійним приземленням з перевертанням і травмами пасажира. Однак, представники аероклубу повністю спростовують це.

Related

Гаряча новина 7283089167736866892

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item