Тіло Людмили Харчук 2 дні лежало у хліві

Тіло Людмили Харчук 2 дні лежало у хліві

2 дні пролежало у занедбаному хліві в Луцьку тіло безпритульної Людмили Харчук. Останні роки жила там разом з донькою та хворим сином. Діти грошей на поховання не мали.
"Мама померла уві сні. Відразу зателефонували у поліцію. Вони приїхали і повідомили, що похованням мають займатися діти. Та грошей у нас на це немає. День бігала по державних установах. Врешті соціальна служба погодилася поховати її за комунальний рахунок. Та до цього треба було чекати 10 днів - така у них процедура. Не знали, що робити з тілом. У морг його мали б відвезти поліцейські, та вони не схотіли. Зробили це лише на другий день після втручання журналістів", - розповіла кореспонденту донька Алла Вишнивецька.
Раніше Людмила Харчук працювала вчителем у луцькому ПТУ №6. Разом з дітьми мешкала у гуртожитку.
"Кілька років тому мама пішла на пенсію, бо через стан здоров'я працювати вже не могла. Її попросили звільнити житло. Намагалися добитися правди у судах, та нам не вдалося. У центрі Луцька знайшли хлівчик, який його господар погодився здати нам в оренду. Платили щомісяця 1,2 тисячі гривень", - поділилася Анна Вишнивецька.
Померла в Лівані жебрачка 52-річна Фатіма Отман виявилася власницею більшь ніж $1 млн. Тіло Фатіми знайшли у покинутому автомобілі. Поруч неї у двох пластикових сумках лежали банкноти, загальною сумою близько $3,5 тис. Також на місці події поліція виявила депозитні книжки від місцевого банку, на рахунку яких було більше, ніж $1,1 млн.

Related

Суспільство 8781071038213533233

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item