Спецоперація в "Борисполі": у наркоторговців вилучили кокаїну на суму 30 млн грн

Українські правоохоронці ліквідували міжнародну групу наркоторговців. Двох наркокур'єрів затримали в аеропорту "Бориспіль".
Вилучили понад 6 кілограмів контрабандного кокаїну вартістю майже 30 млн грн, повідомляє прес-служба Національної поліції.
Організатором групи був 42-річний громадянин Туреччини.
Автор: Нацполіція
Спецоперація в "Борисполі": у наркоторговців вилучили кокаїну на суму 30 млн грн
Викрили міжнародну групу наркоторговців
"Чоловік керував контрабандною діяльністю та забезпечував постачання кокаїну на територію нашої держави. Також він залучив до співпраці свого співгромадянина, який тимчасово проживав на Київщині. Фігурант виконував функції координатора, зокрема ‑ займався пошуком маршрутів постачання кокаїну, логістикою та забезпечував звʼязок курʼєрів із іноземними наркоторговцями", – розповів керівник департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції Андрій Кіхтенко.
Автор: Нацполіція
Викрили міжнародну групу наркоторговців
Викрили міжнародну групу наркоторговців
До складу угруповання також входив 28-річний житель Одеської області, який займався пошуком і вербуванням наркокурʼєрів через популярні соціальні мережі.
За "роботу" вербувальник обіцяв винагороду в сумі від 3 до 7 тисяч доларів США.
З метою посилення конспірації контрабандної діяльності групи її керівники постійно змінювали маршрути транспортування наркотику та способи його переховування від митного контролю.
Усіх членів міжнародної наркогрупи заарештовано. Відкриті кримінальні провадження. На зловмисників очікує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
У Кам'янці-Подільському Хмельницької обл. співробітники СБУ викрили групу злочинців, які збували наркотичні засоби та психотропні речовини.

Related

Гаряча новина 3747093513092260229

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item