Старшого інспектора Київської митниці затримали на хабарі в майже $3,5 тис

Старшого інспектора Київської митниці затримали на хабарі в майже $3,5 тис
Чиновницю затримали безпосередньо після отримання останньої частини хабара
Правоохоронці військової прокуратури Центрального регіону затримали за хабар у 3,4 тисячі доларів старшого інспектора Київської митниці, повідомила прес-служба відомства.
"Військова прокуратура Київського гарнізону Центрального регіону України безпосередньо після отримання останньої частини неправомірної вигоди в розмірі 1200 доларів США затримала старшого державного інспектора відділу митного оформлення №5 митного поста Київ - Аеропорт Київської міської митниці Державної фіскальної служби України", - йдеться в повідомленні.
Як повідомляється, встановлено, що чиновниця в липні 2018 року вимагала та отримала чотирма частинами від двох громадянок України неправомірну вигоду в розмірі 3,4 тис доларів "за безперешкодне переміщення товарів у міжнародному пункті пропуску Київ-Аеропорт без створення штучних перешкод". Отримання чиновником зазначених сум задокументовано під час проведення негласних слідчих (розшукових) дій.
У відомстві зазначили, що отримана хабарницею неправомірна вигода вилучена.

Фото: vppnr.gp.gov.ua


Наразі затриманій готують повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 ККУ (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди), клопотання до суду про обрання щодо неї запобіжного заходу у вигляді взяття під варту та про відсторонення від займаної посади.
Підозрюваній загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Related

Події в Україні 9202161879057567699

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item