44-річний киянин під час сварки вбив батька

44-річний киянин під час сварки вбив батька

16 липня у Деснянському районі столиці 44-річний чоловік побив, а потім вдарив ножем свого батька. Від отриманих травм потерпілий помер, повідомили у відділі комунікації поліції області.
"До поліції від лікарів надійшло повідомлення, що у квартирі на проспекті Володимира Маяковського від отриманих поранень помер чоловік. Правоохоронці з'ясували, що господар оселі посварився зі своїм 44-річним сином, після чого між ними виникла бійка. Зловмисник кілька разів вдарив палицею по голові батька, а потім порізав ножем. Лікарі "швидкої" на місці констатували смерть чоловіка", - йдеться в повідомленні.


Зі слів дружини потерпілого, син ніде не працював та постійно вимагав гроші від батьків. На цьому ґрунті у них часто виникали сімейні конфлікти.
Правопорушника затримали. Криміналісти вилучили речові докази та направили їх на експертне дослідження. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Вирішується питання про оголошення фігурантові підозри та обрання міри запобіжного заходу. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.
У Переяславі-Хмельницькому на Київщині чоловік необачно наніс смертельний ударсвоєму майбутньому тестю. Так він відреагував на сварку своєї нареченої з батьком.

Related

Гаряча новина 3554291685941125688

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item