Масові бійки і 50 затриманих: в Конотопі намагалися "скинути" мера

Масові бійки і 50 затриманих: в Конотопі намагалися "скинути" мера

У міській раді Конотопа Сумської області сталися масові бійки між прибічниками діючого мера та його опонентами.
Обидві сторони зібрали в сесійній залі своїх прибічників, які свідомо провокували сутичку. Про це розповіли у прес-службі місцевої поліції
Правоохоронці затримали і доправили до відділку 50 найбільш активних порушників порядку. Зазначається, що під час інциденту постраждали четверо правоохоронців, які "стали стіною між протиборчими сторонами, щоб не допустити масових безладів та жертв серед громадян"
За даними місцевого видання, конфлікт спалахнув під час обговорення між депутатами і міським головою Артемом Семеніхіним питання про прийняття бюджету на 2018 рік. Після декількох годин суперечок більшість обранців перемістилася в малий зал. Там депутати спробували відправити у відставку міського голову Семеніхіна, однак їм не вистачило одного голосу. Після цього Семеніхін прийшов у малий зал, щоб далі обговорювати бюджет, однак в цей час в сесійній залі почалася масова бійка.
Мер міста також написав про подію на своїй сторінці в Facebook.
"У Конотопі відбулася революція… кров пролилася, дуже багато крові", - написав він.
В Ірпені, що у передмісті столиці, пройшов мітинг проти корумпованості міського голови та його команди. Тут зібрались місцеві активісти та представники ініціативних груп проблемних мікрорайонів міста.

Related

Суспільство 3912432448525763837

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item