Топ-5 напоїв, які очищають організм та покращують роботу головного мозку

Топ-5 напоїв, які очищають організм та покращують роботу головного мозку

Напої, які допомагають знизити тиск, покращити роботу печінків та органів травлення, та навіть покращити роботу мозку.
А готують їх із з фруктів і овочів, і це пов'язано з вмістом в них волокон, вітамінів, мінералів і безлічі цілющих властивостей, передає TerraWoman.ua.
1.Фруктовий мікс
Потрібно порізати папайю, грушу і персик на дрібні шматочки, додати чайну ложку імбирного порошку і подрібнити в блендері з невеликою кількістю води. Окрім того, що напій ефективний для поліпшення травлення, зменшує запалення і очищує кишковий тракт, він містить речовини, які покращують притік крові до мозку.
2. Бананово-чорничний коктейль
Один банан, порізаний на шматочки банан подрібнити у блендері із 250 грамами чорниці і однієї ложки льняної олії до однорідності. Потужні властивості цих фруктів роблять напій чудовим для стабілізації роботи нервової системи, покращують пам'ять та зір.
3.Вишнево-полуничний сік з чорницею і авокадо
250 грам чорниці, 100 грам полуниці, стільки ж вишні і чверть авокадо, подрібнити у комбайні разом з чайною ложкою льняної олії і невеликою кількістю води. Коктейль допомагає поліпшити і відновити шкіру завдяки антиоксидантам, що містяться в інгредієнтах, зокрема в чорниці, а також стимулює роботу головного мозку. Напій може стати чудовим початком дня.
4.Зелений смузі
Два яблука, три стебла селери, півсклянки нарубаного салату, невеликий банан, півсклянки лимонного соку, середній пучок петрушки і півсклянки води. Збити у блендері та процідити.
Можна охолодити і пити протягом всього дня. Смузі швидко очистить увесь організм від токсинів, та збереже енергію, для продуктивної роботи організму.
5.Тропічний мікс
До однорідності потрібнити два банани разом з соком невеликого апельсина, невеликою кількістю меду і рідкої ванілі. Напій допомагає понизити артеріальний тиск, регулювати рівень холестерину, тригліцеридів і запобігати розвитку проблем з серцем.
Раніше розповіли про 5 продуктів, які наганяють сонливість. До їх переліку входять молоко, випічка, шоколадні десерти та навіть деякі види овочевих салатів

Related

Здоров'я 8827966366022237104

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item