У Гельсінкі проходить багатотисячний мітинг проти приїзду Трампа і Путіна

У Гельсінкі проходить багатотисячний мітинг проти приїзду Трампа і Путіна
Мітинг на Сенатській площі
У неділю, 15 липня, в столиці Фінляндії Гельсінкі почалася серія демонстрацій, приурочених до зустрічі президента США Дональда Трампа і президента РФ Володимира Путіна.
Учасники найбільшої демонстрації Helsinki Calling на підтримку прав людини та за демократію пройшли маршем від парку Кайсаніємі до Сенатської площі.
За оцінками поліції Гельсінкі, в мітингу брали участь 1500 осіб. На Сенатській площі кількість мітингувальників зросла до 2500 осіб. Частина з них - туристи. Організатори очікують, що до мітингу приєднаються 15 тисяч осіб.


Митинг Helsinki Calling начался. По оценкам полиции в митинге участвуют 1500 человек.
Митинг прибыл на Сенатскую площадь. По оценкам в митинге на Сенатской площади участвуют 2500 человек. Часть из них - туристы. pic.twitter.com/zddhcBBu7V

Посмотреть изображение в Твиттере

Активісти Helsinki Calling під час ходи несли транспаранти "Права людини для всіх!", "Гельсінкі закликає до миру!", "Повернемо правам людині колишню велич"," Ми - свобода, ми - рівність, ми - зміни"," Прокиньтеся - скиньте Трампа!"








В акції молодіжного відділення партії Істинні фіни Welcome Trump на площі Нарінккаторі брали участь 50 осіб. За повідомленнями поліції, мітинг на Нарінккаторі вже закінчився.
Нагадаємо, що зустріч Дональда Трампа і Володимира Путіна відбудеться в столиці Фінляндії Гельсінкі 16 липня.

До приїзду Путіна і Трампа Фінляндія тимчасово відновила контроль на кордонах з країнами Євросоюзу.

Related

Події у світі 9220772900481817589

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item