Роісянин на Донбасі купував дітей у сексуальне рабство

Роісянин на Донбасі купував дітей у сексуальне рабство

У Донецькій області затримали громадянина РФ, який купував дітей для сексуальної експлуатації.
"Чоловік приїздив в Україну до знайомого, який за грошову винагороду надавав в сексуальне рабство дітей, що перебували в уразливому стані (сироти та позбавлені батьківської опіки). Співробітники управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, спільно зі слідчим управлінням поліції Донецької області та обласною прокуратурою встановили 4 потерпілих. Громадянину РФ заочно оголошено про підозру у торгівлі людьми", - повідомляє прес-служба поліції Донеччини.
Встановили, що житель Слов'янська, який зараз перебуває під арештом за статеві злочини відносно неповнолітніх, чинив їх протягом 13 років.
У 2012-14 роки з ним налагодив зв'язок громадянин РФ. Чоловік за гроші брав хлопчиків "в оренду" з метою вчинення сексуального насильства. Підліткам було 16 років.
"Продавець змушував неповнолітніх жертв виконувати вимоги мешканця сусідньої держави, залякуючи розправою, до того ж діти роками перебували в психологічній залежності від нього", - пишуть поліцейські.
Покупець вивозив потерпілих до інших міст Донецької області, потім повертав у Слов'янськ. Зловмиснику заочно повідомлено про підозру у торгівлі людьми. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі.
У 2018 році поліція передала до суду п'ять кримінальних проваджень щодо продажу неповнолітніх для вилучення органів. Про це повідомив начальник департаменту боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми Нацполіції Артем Крищенко, передає прес-служба відомства.

Related

Події в Україні 5882112136358140682

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item