Керівник МВС Німеччини представив свій "генеральний план" щодо мігрантів

Керівник МВС Німеччини представив свій "генеральний план" щодо мігрантів
Горст Зеєгофер
Міністр внутрішніх справ Німеччини Горст Зеєгофер у вівторок, 10 липня, представив план щодо боротьби з нелегальною міграцією.
Презентація "генерального плану щодо міграції" відбулася в Берліні в вівторок, 10 липня, на чотири тижні пізніше запланованої дати. За словами урядовця, документ розроблявся не коаліцією, а його відомством. 
Зєєгофер стверджує, що план є "поворотом у питанні політики щодо шукачів притулку". Урядовець також звернув увагу на зростання важливості "національних заходів" на тлі дедалі меншої активності ЄС у цьому плані.
Один з пунктів представленого плану передбачає створення транзитних центрів для шукачів притулку, а також центрів для мігрантів у країнах Африки. Крім того, на німецько-австрійському кордоні має бути запроваджений "новий прикордонний режим" з метою не допустити до ФРН тих шукачів притулку, опікуватися якими мають інші країни-члени ЄС.
Міністр також пообіцяв до кінця липня з'ясувати, які саме угоди з країнами-членами ЄС варто укласти для зменшення числа мігрантів.

Related

Події у світі 2407739451342872340

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item