Путін отримав запрошення від Трампа відвідати Вашингтон - Кремль

Путін отримав запрошення від Трампа відвідати Вашингтон
Володимир Путін
Президент Росії Володимир Путін отримав запрошення президента США Дональда Трампа відвідати Вашингтон.
За словами помічника президента РФ Юрія Ушакова, запрошення було передано радником президента США з питань нацбезпеки Джоном Болтоном через кілька днів після саміту у Гельсінкі.
"Розуміння того, що зустріч потрібно проводити, досягнуто... А практичні аспекти цієї пропозиції будуть обговорені пізніше", - цитує Ушакова Інтерфакс-Україна.
У Кремлі додали, що Путін і Трамп можуть зустрітися на саміті G20 в Аргентині або на інших міжнародних форумах.
"Є й інші варіанти (крім можливої ​​зустрічі у Вашингтоні - Ред.), які, як мені видається, можуть бути розглянуті нашими керівниками", - сказав він.
Президент США Трамп за підсумками переговорів у Гельсінкі доручив запросити російського президента Путіна до Вашингтона. Також Трамп наполягає на "постійному діалозі на робочому рівні між співробітниками Рад безпеки двох країн".
16 липня в Гельсінкі за закритими дверима відбулася офіційна зустріч Дональда Трампа і Володимира Путіна. Переговори почалися із затримкою через запізнення глави РФ. Літак Путіна приземлився в аеропорту Гельсінкі-Вантаа тільки близько 13:00, тоді як початок зустрічі планувався на 13:15. Трамп приїхав у Гельсінкі ще напередодні ввечері.
У Президентський палац, де проходять переговори, Путін прибув першим, його привітав президент Фінляндії Саулі Нііністе. Трамп приїхав до палацу приблизно через 15 хвилин після Путіна.
На підсумковій прес-конференції сторони відзначили прогрес у поліпшенні двосторонніх відносин.
    Американські політики та більшість світових ЗМІ назвали результати переговорів провальними для Трампа - президента США звинувачують у слабкості та зраді інтересів країни.

    Related

    Події у світі 3970489342801405110

    Post a Comment

    emo-but-icon

    Пошук у цьому блозі

    Читають

    Свіже

    Add to Any

    Свіже

    РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

    Варто подивитись

    Нас відвідали

    Лічильники

    item