Новинського внесли у базу Миротворця

Новинського внесли у базу Миротворця

Нардеп від Опозиційного блоку, олігарх Вадим Новинський — внесений у базу Миротворця. Анкета із його даними вже з'явилася на порталі.
Новинський є агентом впливу російської православної церкви в Україні. Він відповідальний за розповсюдження кремлівської пропаганди у вигляді так званого "русского мира", пишуть на Миротворці.
"Противник незалежності українського православ'я від РПЦ. Керує і фінансує діяльність, яка направлена на розпалювання міжнаціональної ворожнечі", - йдеться в анкеті.
Новинський є одним із спонсорів УПЦ МП. Українське громадянство отримав у 2012 році.
Центр "Миротворець"— неурядова організація, що займається дослідженням ознак злочинів проти основ національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку. Створений у 2014 році. В його базі є бойовики терористичних ДНР та ЛНР, артисти і співаки, які не визнають анексії Криму.
Колишній "регіонал", а нині нардеп від "Опозиційного блоку". Вадим Новинський закликав покаятися священослужителів Київського патріархату, які хочуть автокефалії для української церкви. Мовляв, лише після цього можна буде розглядати питання помісної церкви в Україні.

Related

Політика 5283256042026139577

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item