У Росії назвали нові санкції ЄС "підривними"

У Росії назвали нові санкції ЄС "підривними"
У МЗС РФ критикують нові санкції ЄС

Московська влада критикує введення Євросоюзом санкцій через будівництво Керченського мосту, тоді як в Криму говорять про їхній благотворний вплив.

Представник МЗС Росії Марія Захарова заявила, що ввівши нові санкції через будівництво Кримського мосту ЄС веде "підривну політику". Про це у вівторок, 31 липня, повідомляє РБК.

Захарова також зазначила, що нові санкції спрямовані проти жителів Криму.

"Захід діє послідовно: заохочує тих, хто займався енергоблокадою Криму, і переслідує тих, хто будує об'єкти цивільної інфраструктури. Підривна політика, спрямована проти жителів Криму", - сказала Захарова.

Водночас кримська "влада" вважає, що санкції позитивно позначаться на економіці.

"На санкції вже давно ніхто не звертає уваги. Більше того, в них є плюси, вони дають розвиватися вітчизняному бізнесу, він займає ті позиції, які звільняються представниками Європи, Америки. Санкції дають можливість нашому бізнесу більше зміцніти", - сказав так званий Глава комітету із санаторно-курортного комплексу і туризму "Держради Криму" Олексій Черняк.

Нагадаємо, 31 липня Євросоюз ввів санкції проти шести компаній, які брали участь в будівництві Керченського мосту.

Пізніше президент Петро Порошенко привітав нові санкції ЄС. За його словами, разом з попередніми санкціями Кремль отримав жорстку відповідь на питання про те, чий Крим.

Related

Події у світі 4130852775917292495

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item