"Знову набрехали" - росіяни шоковані відпочинком у Криму

"Знову набрехали" - росіяни шоковані відпочинком у Криму

Росіяни шоковані сервісом і вартістю відпочинку в Криму. Доводиться щонайменше переплачувати вдвічі більше, ніж за відпочинок в Туреччині.
"Дуже дорого і кругом розруха. Реальний занепад. Одразу після приєднання відвідували родиною Крим, але тоді гроші не рахували - хотіли подивитися на красу природи, яку отримали в подарунок задарма. Те, що відбудували дорогу, ніщо не змінює. Занепад і розруха така, що аж страшно. Хотіли подивитися на рожеве озеро, кілька разів перепитували гідів про красу, із нас здерли гроші, а озеро - сіре, потворне і дуже смердить. В ресторанах і кафе ціни, як у Москві - дорого і цивілізованого місця так і не знайшли. Мобільні оператори Росії у роумінгу, банкомати не працюють. Люди злі і навколо суцільні смітники. Номер був за розміром, як туалет в Єгипті. Росія запрошую сюди на відпочинок, але почуваєшся дурнем, коли потрапляєш у цей санаторій радянського типу", - повідомила журналістка прокремлівського видання із Москви.
Влада Криму у занепаді й розрусі звинувачує Україну і санкції Заходу. Виявляється, російські окупанти все роблять задля розвитку півострова, але після України просто нереально щось відбудувати, тим паче і грошей немає, і туристи бідні чи пільговики.
"Наш санаторій у Саках виглядає, як смітник. Курортом цей місце назвати не можна. Навіть на харчах економлять і під час шведського столу дають невеличку порцію. Чотири роки тому влада обіцяла відбудувати, адже дарованому коневі в зуби не дивляться. Але можемо констатувати факт - нічого не вдалося, навіть гірше стало".
Самі жителі Криму поспішають замовити біометричний паспорт і потім відпочивають в Туреччині або Єгипті, до яких вилітають через Україну чи Росію.
"Радісні обличчя бачила тільки двічі на день, коли над санаторієм пролітали бойові літаки. Вони кружляли над пляжем і робили фігури пілотажу. Загалом кожен, хто пробував нормальний відпочинок, не погодиться відпочивати в Криму".
Російський співак Андрій Макаревич заявив, що Крим не можна було красти в України. Натомість Росія мала домовитися або купити півострів. Справу треба було вирішувати дипломатичним шляхом.

Related

Суспільство 6917536314496039245

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item