Стало відомо, що Трамп може зажадати від Путіна в обмін на визнання анексії Криму

Стало відомо, що Трамп може зажадати від Путіна в обмін на визнання анексії Криму

Президент США Дональд Трамп під час запланованої зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним може погодитися не робити будь-яких дій по звільненню окупованого Криму в обмін на повне виведення російських військ з території Донбасу.
Про це повідомляється на офіційному сайті "Atlantic Council".
Аналітики центру вважають, що Трамп не може віддати Крим Росії, тому що він йому не належить, проте президент США може запропонувати Росії піти за Балтійським сценарієм, коли США не визнавали окупацію Латвії, Литви, Естонії Радянським Союзом, але і нічого не робили для їх звільнення.
"Те ж може зробити Вашингтон і з Кримом в обмін на повне виведення російських військ з Донбасу, відновлення територіальної цілісності України. За це Москва отримає також ослаблення санкцій. В цілому, це буде перемогою Путіна як людини, яка розширює територію Росії. Адміністрація також може зажадати від Кремля більше не використовувати військову силу для зміни кордонів на пострадянському просторі", - вважає Аріель Коен, старший науковий співробітник в Центральному енергетичному центрі Атлантичної ради та центрі Євразії .
Нагадаємо, докладніше про майбутню зустріч президента США Дональда Трампа з президентом Росії Володимиром Путіним читайте в матеріалі "Апострофа": Путін вирішив не поспішати: чого чекати на Донбасі після його зустрічі з Трампом..

Related

Політика 2448758558859267522

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item