З України в РФ намагалися незаконно вивезти антикваріат

З України в РФ намагалися незаконно вивезти антикваріат
Старовинні книги, які намагалися вивезти в Україну

Всі виявлені предмети, які, ймовірно, представляють історичну і культурну цінність, вилучені працівниками фіскальної служби.

Прикордонники Сумського загону, в суботу, 7 липня, спільно з працівниками фіскальної служби перешкодили вивезенню з України в Російську Федерацію старовинних книг та швейної машинки, виготовленої на початку ХХ століття, повідомляється у прес-службі Державної прикордонної служби України.

У пункті пропуску Катеринівка під час огляду автомобіля Nissan російської реєстрації в багажному відділенні авто прикордонники виявили дві старовинні книги: Початкові старці Гетсиманського скиту (1881) й Обліченіє на книгу Фаррара, іменовану Життя Ісуса Христа (1899 року).

Крім того, при здійсненні заходів контролю в пункті пропуску Шебекіно прикордонники цього ж загону знайшли в салоні автомобіля ВАЗ швейну машину Singer 1909 року виготовлення, з якою громадянин прямував також на виїзд у Росію.


Зараз всі виявлені предмети, які, ймовірно, представляють історичну і культурну цінність, вилучені працівниками фіскальної служби.

Нагадаємо, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман погрожував задіяти Збройні сили для боротьби з контрабандою.

Related

Гаряча новина 7365093636355713577

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item